Na kontaktoni

Për pyetje rreth shërbimit të karrierës dhe më tepër, na kontaktoni nëpërmjet formave të mëposhtme.

Oraret

Zyra e këshillimit të karrierës është e hapur çdo ditë, nga e hëna në të premten, nga ora 08:00 deri ne orën 16:00. Ju mirëpresim!

Adresa

Email

karriera@tirana.al

Adresa

Rruga e Elbasanit, Parku ' 7 xhuxhat ' , Tiranë