Një ditë në Universitet
Kategoria
Vizitë ne shkollë
Data Fillimit
25.02.2021 11:00
Data Mbarimit
25.02.2021 12:00
Adresa
Kolegji Profesional i Tiranës, Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi “Xhura”, Tiranë, Shqipëri
Pershkrimi
Sot, në kuadër të nismës "Një ditë në Universitet", Bashkia Tiranë zhvilloi nje bashkëbisedim me studentët e Kolegjit Profesional të Tiranës me qëllim njohjen nga afër me punën e saj ,nxitjen e interesit për zhvillimin e praktikave profesionale dhe dhe projekteve te ndryshme,zgjerimin e bashkëpunimit dhe mundësitë që ofrohen. Në fokusin e takimit ishte dhe shërbimi më inovator që ofrohet nga Bashkia Tiranë, mbi këshillimin dhe orientimin e karrierës për komunitetin, Zyra e Këshillimit të Karrierës.