Një ditë në Universitet
Kategoria
Vizitë ne shkollë
Data Fillimit
26.02.2021 11:00
Data Mbarimit
26.02.2021 12:00
Adresa
Universiteti Luarasi, Takimi u zhvillua online nepermjet Zoom App.
Pershkrimi
Sot, Zyra e Këshillimit të Karrierës Bashkia Tiranë zhvilloi një bashkëbisedim online me studentët e Kolegjit Universitar Luarasi me qëllim prezantimin e shërbimeve të kësaj zyre, nxitjen e interesit per zhvillimin e praktikave profesionale dhe prezantimin e projekteve që Bashkia Tiranë ofron për të rinj e të reja.