Një Ditë në Universitet
Kategoria
Vizitë ne shkollë
Data Fillimit
11.03.2021 11:00
Data Mbarimit
11.03.2021 13:30
Adresa
Universiteti i Nju Jorkut në Tiranë, Takimi u zhvillua online nëpërmjet Zoom App.
Pershkrimi
Sot, Zyra e Këshillimit të Karrierës Bashkia Tiranë zhvilloi një bashkëbisedim online me studentët e Universitetit "New York" me qëllim prezantimin e shërbimeve të kësaj zyre, nxitjen e interesit per zhvillimin e praktikave profesionale dhe prezantimin e projekteve që Bashkia Tiranë ofron për të rinj e të reja.