Një ditë në Universitet
Kategoria
Vizitë ne shkollë
Data Fillimit
29.03.2021 11:00
Data Mbarimit
29.03.2021 12:00
Adresa
Fakulteti i Shkencave Sociale, Bulevardi Gjergj Fishta, Tiranë
Pershkrimi
Zyra e Këshillimit të Karrierës Bashkia Tiranë, do të organizojë një takim online me studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale. Në këtë takim do të prezantohen shërbimet e zyrës së karrierës dhe si kjo zyrë mund t’ju vijë në ndihmë të rinjve e të rejave. Do të ketë prezantime te projekteve që Bashkia Tiranë ka për praktikat e punës nga të cilat këta të rinj mund të përfitojnë