Panairi i 8-të i Karrierës në Universitetin “EPOKA” - Edicioni i dytë Online
Kategoria
Pananir Karriere
Data Fillimit
20.05.2021 11:00
Data Mbarimit
20.05.2021 16:30
Përshkrimi
Universiteti EPOKA do të zhvilloj për të 8-in vit rradhazi Panairin e Karrierës, këtë vit është viti i dytë që do të zhvillohet online me 20 Maj 2021 falë edhe bashkëpunimit me kompani prestigjoze kombëtare dhe ndërkombëtare. Edhe këtë vit për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19, Universiteti "EPOKA" ka mendur që Panairin e Karrierës ta zhvillojë ONLINE. Eventi do të zhvillohet me platformën “Zoom”. Qëllimi i këtij aktiviteti është që kompanitë pjesëmarrëse të paraqesin kapacitetet dhe shërbimet e tyre pranë studentëve dhe t’i intervistojnë ata, duke i parë ata si asete me vlerë që mund të sjellin ndryshime në të ardhmen e tyre. Në të njëjtën kohë kompanitë kanë mundësinë për të reklamuar biznesin e tyre në mesin e shumë kompanive të tjera pjesëmarrëse.
Moderatori
Amela Rahimi
Hapur për
Studentët e Universitetit EPOKA
Afati Aplikimit
20.05.2021 11:00
Adresa
Platforma "Zoom"
Kriteret e Pranimit
Kriteri kryesor për pjesëmarrje është që duhet të jenë studnetë të Universitetit EPOKA,
Mënyrat e Aplikimit
Mënyra e aksesimit është në linkun vijues: https://zoom.us/j/8413590652?pwd=TXNqeDcvMW12ZWlpdnZQNmFSUUFlZz09 Meeting ID: 841 359 0652 Password: epokauni