Profesione

62 Rezultate
widget-card-2
Administrator baze të dhënash
Fjalë kyçe: TIK, bazë të dhënash, teknologji informacioni, teknologji kompjuterike, sisteme informatike
widget-card-2
Administrator i Sistemeve dhe Rrjeteve
Fjalë kyçe: TIK, informatikë, rrjete, sisteme informatike, bazë të dhënash
widget-card-2
Agjent në sigurime
Fjalë kyçe: Sigurime, siguracion, shoqëri sigurimi, agjent sigurimi.
widget-card-2
Agjent shitjeje
Fjalë kyçe: Agjent, shitje, shitje me shumicë, shitje me pakicë
widget-card-2
Agjent shitjeje me telefon
Fjalë kyçe: Agjent, shitje, shitje me telefon, call center, shitje me pakicë
widget-card-2
Agronom
Fjalë kyçe: Bujqësi, kultura bujqësore, fermë, pylltari
widget-card-2
Arkitekt
Fjalë kyçe: Ndërtim, arkitekt, arkitekturë
widget-card-2
Auditor financiar
Fjalë kyçe: Financë, audit, pasqyra financiare, konsulencë financiare, auditim financiar.
widget-card-2
Avokat
Fjalë kyçe: Këshillë ligjore, këshillim ligjor, jurist, drejtësi, jurisprudencë
widget-card-2
Banakier
Fjalë kyçe: Mikpritje, restorant, bar, ushqim, pije, banakier, barist
widget-card-2
Bletërritës
Fjalë kyçe: Bletë, bletari, bujqësi
widget-card-2
Bukëpjekës
Fjalë kyçe: Bukë, prodhim brumërash
widget-card-2
Dentist
Fjalë kyçe: Dhëmbë, shëndet i gojës
widget-card-2
Dizenjues grafik dhe në multimedia
Fjalë kyçe: Grafikë, dizenjues, grafist, arte krijuese, multimedia, graphic design.
widget-card-2
Drejtor hoteli
Fjalë kyçe: Turizëm, hoteleri, mikpritje
widget-card-2
Drejtues punimesh në ndërtim
Fjalë kyçe: Ndërtim, projektim, drejtim punimesh, kantier ndërtimi.
widget-card-2
Elektriçist në ndërtim
Fjalë kyçe: Ndërtim, sisteme elektrike, punime elektrike
widget-card-2
Estetist
Fjalë kyçe: Estetikë, trajtime bukurie.
widget-card-2
Farmacist
Fjalë kyçe: Barna, farmaci
widget-card-2
Fizioterapist
Fjalë kyçe: Trajtime mjekësore, rehabilitime, rekreacion.
widget-card-2
Fotograf
Fjalë kyçe: Fotografi, art