Universitete

32 Rezultate
Akademia Studimeve Albanologjike

Adresa: Sheshi "Nënë Tereza", Nr. 3

Akademia "Ivodent"

Adresa: Rruga Prokop Myzeqari , Nd.4

Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"

Adresa: Rr. Aleksandër Moisiu Nr. 78, Kinostudio

Akademia e Forcave te Armatosura

Adresa: Rruga e Dibres

Akademia e Sigurise

Adresa: Sauk

Albanian Univeristy - UFO

Adresa: Blv. Zogu i Parë

EPITECH ALBANIA

Adresa: Ndërtesa 07, Tirana Business Park - Rruga e Rinasit

Kolegji Profesional i Tiranës

Adresa: Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi "Xhura"

Kolegji Universitar "Bedër"

Adresa: Rruga Jordan Misja

Kolegji Universitar "I Biznesit"

Adresa: Rruga Vangjel Noti, Nr. 25

Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë"

Adresa: Rruga Andon Zako Çajupi, Nr. 6

Kolegji Universitar "LOGOS"

Adresa: Rruga Dritan Hoxha , Pallatet Komfort

Kolegji Universitar "Luarasi"

Adresa: Rruga e Elbasanit, Nd. 59

Kolegji Universitar "Qiriazi"

Adresa: Kodër Kamëz

Kolegji Universitar "WISDOM"

Adresa: Rruga Medar Shtylla

SHLUP "Universiteti "Marin Barleti""

Adresa: Rruga Sami Frasheri

Tirana Business University College

Adresa: Rruga e Kavajës

Tirana Esthetics & Style School

Adresa: Rruga Gjeneral Nikols, Pallati Shushica

Universiteti Aldent

Adresa: Rruga e Dibrës, Nr. 235

Universiteti Bujqesor I Tiranes

Adresa: Koder-Kamez