Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi"

Rr. Aleksandër Moisiu Nr. 78, Kinostudio
Privat

Akademia e Filmit dhe MultiMedias

    Bachelor
  • Program Studimi "Specialist i Larte ne Film dhe Media" 3 vjecar me 4 profile te ndryshme