Kolegji Universitar "I Biznesit"

Rruga Vangjel Noti, Nr. 25
Privat

Fakulteti I Ekonomise

  Bachelor
 • Finance Kontabilitet
 • Administrim Biznesi
 • Banka dhe Institucione Financiare
 • Informatike Biznesi
 • Master Profesional
 • Kontabilitet Finance
 • Menaxhim Biznesi
 • Komunikim Multikanal
 • Master Shkencor
 • Administrim Publik
 • Menaxhim Biznesi
 • Kontabilitet dhe Finance
 • Kontabilitet Auditim
 • Menaxhim ne Marketing

Fakulteti I Drejtesise

  Bachelor
 • Drejtesi
 • E drejte Biznesi
 • Master Shkencor
 • E drejte Civile dhe Tregtare
 • E drejte Penale
 • Sherbimet Inteligjente dhe Policimi ne Demokraci