Kolegji Universitar "Instituti Kanadez i Teknologjisë"

Rruga Andon Zako Çajupi, Nr. 6
Privat

Fakulteti i Ekonomise

  Bachelor
 • Administrim Biznesi dhe Teknologji Informacioni
 • Finance dhe Kontabilitet
 • Administrim Biznesi
 • Master Shkencor
 • Kontabilitet dhe Audit
 • Administrim Biznesi
 • Finance Banke

Fakulteti i Inxhinierise

  Bachelor
 • Inxhinieri Softuerike
 • Inxhinieri Telekomunikacioni
 • Inxhinieri Kompjuterike dhe Teknologji Informacioni
 • Master Shkencor
 • Inxhinieri kompjuterike & IT Multimedia -Design
 • Inxhinieri Kompjuterike & IT Inxhinieri Kompjuterike & Big Data
 • Inxhinieri Telekomunikacioni
 • Inxhinieri Kompjuterike & IT Network & Cyber-Security
 • Inxhinieri Softuerike