Kolegji Profesional i Tiranës

Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi "Xhura"
Privat

Departamenti i Teknologjise se Informacionit

 • Teknologji Informacioni & Komunikimi
 • Elektronike
 • Teknologji e Instalimeve Elektrike
 • Data base dhe Web-Design
 • Administrim Zyre

Departamenti i Elektro-Mekanikes dhe Sistemeve te Aplikuara

 • Gjeodezi
 • Mekatronike
 • Teknologji Ajrimi dhe Kondicionimi
 • Teknologji Ndertimi
 • Elektro-Mekanike
 • Teknologji Automjetesh
 • Teknologji Gazi